• Dolar
    32.450
  • Euro
    34.829
  • Ç.Altın
    4.091
  • Altın
    2.439
KIRIKKALE
25°

KAPLAN SU KONUSUNDA SAYGILI ÇALIŞIYOR DEDİ ÖNAL’I ELEŞTİRDİ

AK Parti Kırıkkale Milletvekili Mustafa Kaplan, su kesintileri konusunda Başkan Saygılı’nın gece gündüz çalıştığını söyledi isim vermeden Ahmet Önal’ı eleştirdi.


KULLANIM 3 KAT ARTTI 

Şehrin bir numaralı gündem maddesiymişsin su kesintileri konusunda Milletvekili Kaplan açıklama yaptı. Sorunun kalıcı çözümü için çalıştıklarını belirten Kaplan, kesintileri eleştiren CHP Milletvekili Ahmet Önal’a da isim vermeden tepki gösterdi. Kaplan açıklamasında “Malumunuz merkeze bağlı bazı mahallelerimizde  bir kaç gündür su kesintileri yaşıyoruz. Su miktarımız hava sıcaklıklarınında hızla yükselmesiyle yaklaşık 3 kat artan su kullanım miktarı sebebiyle oldukça geriledi.Özellikle bahçe sulamalarında yoğun su kullanımı ve kaçak kullanımlar bu kritik seviyeleri daha da tetikliyor. Siz kıymetli hemşehrilerimizden naçizane ricam lütfen su kullanımları bu günlerde minimuma indirelim ve kaçak kullanıma şahit olduğunuzda ivedilikle belediyemizi bilgilendirelim.” çağrısında bulundu. 

BİZİM İÇİN KIYMETİ YOK

Kaplan “Bizler de bu duruma kalıcı çözümler üretmek ve problemi en kısa sürede çözmek adına Belediye Başkanımızla birlikte var gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyor, kalıcı çözüm yolları arıyoruz. Yalnız yaşanan en ufak sıkıntıda su birliği önünden bir defa geçmemiş arkadaşların birlikte çözüm yolları arayıp çalışmalarımıza destek olmak yerine bu zaruri durumu siyasete çevirip her zaman olduğu gibi sosyal medyadan ahkam kesmeleri bizleri ziyadesiyle üzmüştür. Bizlere ahkam kesip Belediye Başkanımız’ı eleştiri yağmuruna tutan bu arkadaşların yönettiği belediyelere sizler bizzat şahit oluyorsunuz. AnkaPark’ı çürümeye terk eden,bozulan otobüsleriyle metrobüsleriyle dünya rekorları kıran, Türkiye’nin en büyük 3 iline 5 yılda 5 büyük yatırım yapamayan zihniyetinde, bu güruhun vekillerininde yaptıkları açıklamaların bizim için kıymeti harbiyesi yoktur. Belediye Başkanımız bazıları gibi klavyenin başında değil işinin başındadır. Günlerdir su birliğinde gecesini gündüzüne katmaktadır. Vatandaşlarımız her zaman olduğu gibi müsterih olsunlar, problem en kısa zamanda çözülecektir.” diyerek Önal’a tepki gösterdi. 

İlginizi Çekebilir

CUMHURBAŞKANIMIZ ERDOĞAN’I YENİDEN VE DAHA GÜÇLÜ SEÇECEĞİZ

İlginizi Çekebilir

YENİ YILIN İLK ANKETİ; AK PARTİ VE İYİ PARTİ YÜKSELİŞTE

İlginizi Çekebilir

TİCARET VE SANAYİ ODASI MÜHENDİS ALACAK

Haber Yorumları

Yorum Yaz

15482

Hakkımızda

#

İletişim

Kirikkalekusu.com

info@kirikkalekusu.com

2147483647

2147483647